Dette er Norconsult

Norconsult prosjekterer Ny lufthavn Bodø, som er blant de aller største ­samferdselsprosjektene i Norge, sammen med underleverandører LPO arkitekter og Archus arkitekter. Ill: Skisseprosjektetutarbeidet av Norconsult, Archus og LPO



Med over 100 kontorer spenner virksomheten vår over hele verden. Vi er ledende i Norge og en betydelig utfordrer i Norden. Vi har også internasjonal virksomhet utenfor Norden, særlig innen markedsområdet energi.


Kombinasjonen av lokal tilstede­værelse og bred internasjonal kompetanse skaper ekstra verdi for kundene våre.


Vi tilbyr rådgivning i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Våre kunder er offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland. Norconsults tjenester omfatter planlegging og rådgivning i alle faser av et prosjekt.


"Bedriftskulturen vår er mangfoldig, delende og basert på gjensidig respekt."

Norconsult har levert mulighetsstudie for fase 2 av ny urban stedsutvikling rundt togstasjonen på Høvik for bedre stedstilpassede løsninger av lokal-, buss- og sykkelvei, som ivaretar potensialet for Høvik som et attraktivt, barrierefritt lokalsenter.

Norconsults kultur er avgjørende for god kvalitet i leveranser, godt arbeids­miljø og et solid omdømme. LiVE er grunnmuren i Norconsults kultur, og består av ti prinsipper for ledelse, verdier og etikk. LiVE kjennetegner alt fra hvordan vi samarbeider med kollegaer, til kunde­dialog og hvordan vi driver forsvarlig, lønnsom forretning.

Ledelse

- Ta og gi ANSVAR

- Vis MOT

- Vær SYNLIG og TYDELIG

- SE dine medarbeidere

- LEV verdiene

Verdier

- Redelig

- Inkluderende

- Kompetent

- Engasjert

Etikk

- Alt vi gjør skal tåle offentlighetens lys.