FEATURE MJØSPARKEN

Nytt friområde på nedlagt industritomt

Mjøsparken er Innlandets mest populære offentlige friområde, som inviterer til aktivitet og varierte opplevelser i strandsonen. Slik har det ikke alltid vært. Den nedlagte, gjengrodde industritomten i Brumunddal har på få år gjennomgått en fullstendig og svært imponerende transformasjon.

Best i klassen på skole

For å bygge varige og fleksible skole- og undervisningsbygg, må man som rådgiver ikke bare forstå kunden, men også kundens kunde, ­nemlig brukeren: lærere, elever og annet personell. Alle som bruker byggene, er viktige premissgivere for utformingen. De lyttes nøye til når morgendagens skoler planlegges.

Sykehuskompetanse i verdensklasse

I dag har Norconsult en ledende posisjon innen sykehus­sektoren og er involvert i flere av de store sykehusprosjektene som planlegges og bygges i Norge, blant annet nytt klinikk- og protonbygg på Radiumhospitalet i Oslo.

Norconsults egen podcast

Norconsults podcast “Prosjektkontoret” har fokus på samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Med podcasten skal vi bidra til å spre de gode historiene om store og små prosjekter, der vi får vist frem hvordan vi skaper verdi for kundene våre gjennom «den lille store forskjellen».